zondag 26 augustus 2012

Naar huis

Na vijf maanden onderweg te zijn geweest, breekt de dag aan dat we echt voorgoed naar huis gaan. Iedereen ziet er op zijn manier naar uit. We zien ernaar uit geliefden en vrienden weer terug te zien. We verlangen naar ons eigen plekje. We bruisen van nieuwe plannen. We hebben weer nood aan een gewone dagstructuur. Iedereen ziet er naar uit weer in de boeken te duiken en verder te gaan met de studie.



Gelukkig hebben we op het vliegveld alle tijd én een goede weegschaal. We hebben van te voren goed ons best gedaan, maar toch zijn sommige koffers nog te zwaar. Hier wat boeken en schoenen uit, daar wat boeken toevoegen en schoenen binden we gewoon aan onze handbagage. Nog een laatste check en voila we hebben 6 koffers die net geen 23 kg wegen en 6 handbagages van bijna 12 kg. We hadden geen extra stapeltje boeken kunnen aanschaffen! Onze overvolle 'dameshandtassen' mogen zo mee en ook no. 4 zijn rugzak wordt niet meegeteld. En de crockpot is ook nog een extra handbagage, gevuld en wel. Nee, niet met eten, maar nog een paar Allstars en een speciaal tafellaken.











We genieten een hele goede vlucht. Het is een nachtvlucht, maar het voelt nog aan als avond en geen van de kinderen heeft zin om deze vlucht te gaan slapen. Op Zaventem staat de taxi klaar en tegen 9.00 uur hobbelen we onze gang in. Eerst een paar uurtjes slapen.



2 opmerkingen:

  1. WELCOME BACK IN BELGIUM FAM. SAMYN!
    Amaaiii, hoeveel koffers, wat een reis ...
    Dank je voor het verslag en de geweldige foto's.
    Ik kijk ernaar uit jullie terug te zien !
    xxx
    Karine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom thuis!!!!!!

    En bedankt voor het delen van jullie belevenissen!
    Als jullie weer wat 'gesetteld' zijn hopen we jullie weer te kunnen ontmoeten :-)

    EB te S

    BeantwoordenVerwijderen