dinsdag 5 juni 2012

Klaar voor vertrek

Alles staat gepakt en morgenvroeg vertrekken we. 5 koffers, 6 rugzakken en hier en daar nog een handtas. Net nog even een schaar uit een handbagage gevist. "Oh, mama, het is zo lastig zonder schaar in het vliegtuig", was de reactie;-)  We nemen de trein van 5.32 am en om 10.20 gaan we de lucht in. We vliegen met Brussels Airlines op hun nieuwe verbinding met New York. Sinds 1 juni jl. zijn ze daarmee gestart, het is nog een beetje een primeur dus. De vlucht duurt 8u15 en het is daar 6 uur vroeger, zo kan je uitrekenen hoe laat we daar aankomen.

De spanning steeg van de week wel en de kinderen vroegen zich af waarom we dit eigenlijk gingen doen. Zo'n weekje thuis was toch wel raar. Nu zijn ze er weer helemaal klaar voor. We hebben er allemaal veel zin in.

Hieronder het mooie Joodse gebed voor een vliegreis:

Moge het Uw wil zijn, dat U, die hemel en aarde beheerst, ons in vrede laat gaan, ons in vrede deze vliegreis laat maken en ons het doel van onze reis in leven, vrede en blijdschap zult doen bereiken. Spaar en red ons, samen met allen die langs de luchtroutes gaan en over zeeën en continenten vliegen. Wil toch hen die de stuurknuppel hanteren sterkte geven en leiding geven aan hun geest om ons in vrede te leiden, want op U alleen vertrouwen wij van nu tot in eeuwigheid, Amen.
De Eeuwige zal u zegenen en u behoeden!
De Eeuwige zal u Zijn stralend gelaat toewenden en u genadig zijn!
De Eeuwige zal Zijn blik op u gericht houden en vrede voor u stichten! Num. 6:24-26

1 opmerking:

  1. We hebben elkaar helaas gemist, maar toch een goede tijd gewenst in de VS. Tot mails of iets dergelijks :-) Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen