donderdag 7 juni 2012

Aankomst in de USA

Na een goede vlucht zijn we gisteren veilig in New York geland. No. 1 en 2 vonden het wel erg spannend, no. 3 heeft met volle teugen genoten en no. 4 vond het de eerste 6 uur allemaal erg interessant, maar de laatste 2 vond hij wel erg lang duren. Nadat de oudste vier bij de douanier vingerafdrukken en foto's hadden achtergelaten, mochten we het land binnen. Het was trouwens een aardige douanier - we hadden wel andere verhalen gehoord - die ons meldde dat we een mooie wijk hadden uitgezocht om te verblijven.

Inderdaad zitten we hier in een hele mooi straat in het uiterste zuidwesten van Brooklyn. Een blokje om en we zitten aan het water en zien in de verte het vrijheidsbeeld en je hebt daar een heel mooi uitzicht op de skyline van Manhattan. We zagen dit toen we gisteren in de taxi naar ons appartement gingen. We zitten in huis bij een Griek van afkomst die voor zijn kost appartementen verhuurt. Het is ruim genoeg en heeft alles, maar alleen een 'griezelig' douchegordijn en koelkast (lees: schimmels).

Maar goed, we zijn wat bekomen van onze jetlag. Waren vanmorgen allemaal om 4.30 uur wakker en probeerden nog wat te blijven liggen totdat de ochtend gloorde. Op het gemak ontbeten (gisterenavond nog wat inkopen gedaan bij de supermarkt) en tegen 9.00 uur zullen we op onderzoek uitgaan.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten